Produkty pro čepice von dutch (10)

Haut-Médoc od Giscours

Haut-Médoc od Giscours

{"Dégustation":"Bohaté, masité, Haut-Médoc z Château Giscours je vždy velice jemné na třísloviny a vyniká pozoruhodnou aromatickou čistotou podtrženou jemnými kořeněnými tóny; je určeno k dlouhému zrání.","Commentaire":"Château Giscours ví, jak si udržet své místo v srdci milovníků vína: samozřejmě díky svému velkému vínu, Cru Classé z Margaux, ale také díky vysoce kvalitním variantám, zejména Haut-Médoc de Giscours. Dává milovníkům možnost pořídit si know-how Cru Classé za velmi příznivou cenu. Ideálně situováno na krásných garonských štěrkových půdách, Cru Classé z Margaux má 100 hektarů vinic: 60 % cabernet-sauvignon, 32 % merlot, s doplňkem cabernet franc a petit verdot. Od roku 1995 je vinařství řízeno rodinou Albada Jelgersma a pokračuje ve své snaze o dokonalost díky dynamice Alexandera van Beeka.","Cépages":"Cabernet Sauvignon (55 %), Merlot (45 %)","Producteur":"Rodina Albada Jelgersma (Château Giscours) v Labarde (33460)","Formats et conditionnements":"Lahev (75cl) - Karton po 6"}
Chateau Ségur de Cabanac, Cru Bourgeois Saint Estèphe - Rodina Delon

Chateau Ségur de Cabanac, Cru Bourgeois Saint Estèphe - Rodina Delon

Chateau Ségur de Cabanac patří rodině Delon, která je také vlastníkem Chateau Moulin de la Rose v Saint Julien již po 7 generací. Chateau Ségur de Cabanac nese jméno slavné a mocné rodiny stejného jména, jejíž stopy nacházíme v historii Médocu již od 16. století. Tato rodina pocházející z bordeauxské šlechtické šlechty byla vlastníkem velkých vinic jako Lafite a Latour v Pauillac. V Saint Estèphe hrabě Joseph Marie de Ségur, pán z Cabanac, potomek Alexandra de Ségur, přezdívaného Princ vinic, aktivně přispěl k rozvoji vinice a stanovil pro vymezení svých pozemků mezníky, které dodnes nesou název Ségur de Cabanac.
Le Blanc du Cardinal - Bordeaux Bílé

Le Blanc du Cardinal - Bordeaux Bílé

Bordeaux Blanc Složení: Sémillon Vinifikace: Studená předfermentační macerace - alkoholová fermentace v nerezových tancích s řízenou teplotou s čerpáním/mačkáním.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermentace našich červených vín probíhá mezi 25° a 30°C v termoregulačních nerezových tancích. Provádíme délestáž v polovině fermentace, abychom dosáhli lepší extrakce mezi výlisky a moštem, poté probíhá extrakce jemněji. Následuje postfermentační macerace po dobu 8 dnů. Výrazná vůně, jeho nos je kořeněný, opékaný, vanilkový, s černým ovocem, které se mísí s krásnou tříslovinovou strukturou, obalenou, lékořicovou s tóny zavařených višní. Krásné víno, které nás potěší již nyní po dekantaci na 10 až 12 hodin. Doporučuje se podávat s pečeným masem nebo tvrdým sýrem. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plocha: 30 ha Vzhled: krásná, hluboká, rubínová barva
Bio Kaštanová Krémová Zmrzlina - Biologické Zmrzliny

Bio Kaštanová Krémová Zmrzlina - Biologické Zmrzliny

Krémová bio zmrzlina s kaštanovým krémem. Vyrobeno z kvalitních bio surovin v 500ml sklenici, 100% biologicky rozložitelné, kompostovatelné a bez plastu.
Sauternes víno AOC - Château de Rolland

Sauternes víno AOC - Château de Rolland

Chateau de Rolland, nacházející se těsně za vesnicí Sauternes, vzkvétá na výjimečném terroiru hned vedle řeky Cirons (dokonalý mikroklima pro Botrytis). Původ statku sahá až do roku 1492, kdy rodina „de Rolland“ získala toto panství. Věrný své minulosti, pan Jean Guignard předal své znalosti svým třem dětem: François, Lucie a Monique, kteří nyní spravují zámek. Rodina Guignard, se kterou Barrière spolupracuje již přibližně 30 let, pravidelně produkuje výjimečné a vysoce spolehlivé „zlaté“ víno!
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Komentář Terroir náhorní plošiny sousedící s prvními crus Clos Fourtet a Beau Séjour-Bécot, Grand-Pontet byl v roce 1980 převzat rodinami Pourquet a Bécot. O něco níže a o něco jílovitější než jeho prestižní sousedé, má tento cru schopnost velkých věcí v dobrých ročnících. Minerální síla je vždy podkladem intenzity ovoce; vyjadřuje se s důstojností, ale trvá několik let, než víno zklidní. Je to saint-émilion pro znalce, pro milovníky vápencové náhorní plošiny. S pomocí ředitele Pascala Lucina rodina Pourquet-Bécot podepsala s ročníky 2015 a 2016 nejkrásnější dvojici v historii cru, což je výsledkem zvýšené pozornosti věnované detailům, jak ve vinici, tak ve sklepě. Cépages: Merlot (70%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (15%) Producent: Rodina Pourquet-Bécot ve Saint-Émilion (33330) Formáty a balení: Láhev (75cl) - Dřevěná bedna po 12 - 2012
Château la Croix de Marbuzet

Château la Croix de Marbuzet

Château La Croix de Marbuzet má vinici o rozloze 7,5 hektaru. Terroir Saint-Estèphe vděčí za svou noblesu struktuře svých půd, což je štěrková plošina s výhledem na Gironde, která má dobré drenážní vlastnosti. Na povrchu tyto půdy vytvářejí dojem typické lehkosti, jakou známe z Médocu. Ale hlouběji, vrstva vápenatých slín dodává révě esenciální živiny, které dávají vínům jejich typičnost. Půda se skládá z garonských štěrků. Zrání vín probíhá po dobu 12 měsíců v sudech, z nichž 25 % je nových. Jeho jasná a lesklá rubínová barva slibuje velmi příjemnou degustaci. Nos je komplexní a vůně černé třešně, květin a švestek se mísí s tóny opékaného chleba a pražených lískových oříšků. Toto víno nabízí krásnou jemnost v ústech s velmi vyváženým profilem, spojenou s jemnými vůněmi podrostu a tabákových listů na závěru s harmonickými tříslovinami pro elegantní profil. Odrůdy: Merlot (60 %), Cabernet Sauvignon (40 %) Výrobce: Rodina Soliveres ze Saint-Estèphe (33180) Formáty a balení: Láhev (75 cl) - Karton po 6 - 2020
Cuvée Odette 2010

Cuvée Odette 2010

Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným přehazováním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos zralé, zavařené ovoce, smíchané s náznaky vanilky a pražení. Ústa dokonale vyvážená, nabízí kulatost a tuk, spočívá na přítomné a harmonické tkanině tříslovin a pokračuje v krásné perzistenci ovocnosti. Celkový dojem je to víno vysoké kvality, které lze degustovat již nyní nebo uchovat na několik let. Doporučuje se podávat mezi 16 a 18 °C. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zráno v sudech z dubu Plocha: 1 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda Vzhled: čirý, jasný, karmínové barvy
Cuvée de Garde 2012

Cuvée de Garde 2012

Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným promícháváním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos Komplexní. Na první dojem čerstvé ovoce, poté se rozvíjejí tóny malin a kakaa. Chuť Strukturovaná a komplexní, třísloviny jsou jemné a elegantní s celkově kulatým závěrem. Celkový dojem Toto víno se skvěle hodí k tajínům nebo pokrmům v omáčce. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zráno v sudech z dubu Rozloha: 0,5 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda - náhorní plošina Barva: Tmavě červená